Novetats

Des de l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret volem fer el següent comunicat:

 

Degut al moment d'excepcionalitat política que estem vivint, i volent reafirmar-nos en la defensa dels drets democràtics així com també en la denúncia de la repressió de les idees, hem decidit renunciar a la  barraca.

 

Creiem que ara toca estar pel país, i defensar-lo, i volem ser coherents amb el nostre discurs.

 

Moltes gràcies a totes les persones que us havíeu compromès a ajudar-nos i que havíeu canviat els vostres plans per a poder-ho fer. Us estem molt agraïts. 

 

#pareclaretsempreapunt

Fa dos anys i després de fer un dels actes de desobediència civil i empoderament popular més gran dels últims anys, van detenir i empresonar els presidents d’Òmnium Cultural i ANC i, pocs dies més tard, van detenir i empresonar mig govern, mentre l’altre mig fugia a l’exili. 

Avui, 14 d’octubre del 2019, han sortit les sentències i aquestes dicten que hauran de passar entre 9 i 13 anys a presó, lluny dels seus familiars i amics.

Junqueras 13 anys

Romeva 12 anys

Turull 12 anys

Bassa 12 anys

Forcadell 11’5 anys

Forn 10’5 anys 

Rull 10’5 abys

Cuixart 9 anys

Sànchez 9 anys

 

Des de l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret mostrem el nostre rebuig al judici, als dos anys en presó preventiva i sobretot a les sentències perquè entenem què és un judici polític i una vulneració dels drets fonamentals de les persones. Així doncs, com a escoltes i guies ens reafirmem en la defensa dels drets democràtics i denunciem la repressió de les idees.

 

 

Hola a totes i a tots!!!

Aquest dissabte dia 20, la nostra unitat més gran del cau ha decidit, com a extrajob, fer una gran quina: La grossa del Pare Claret!

La farem a partir de les 18h de la tarda, al local Social de Montjuïc. A part de la quina, hi haurà servei de bar i moltes més sorpreses. Si voleu passar una bona estona, veniu i participeu!!

A més, aquest cap de setmana, la unitat de LLiD marxen d'excursió a St.Privat d'en Bas, i ens han dit que parlaran amb persones del futur per estudiar la problemàtica del canvi climàtic! A veure com els hi va!

 

#Sempreapunt #pareclaret

 Cartell Quina PiC's 2018

 

 

Bon dia famílies!!!

Recordeu que ja hem obert les preinscripcions pels quatre caus de Girona pels infants i/o joves que no formen part actualment dels Agrupaments. Podeu pre-inscriure-us aquí.

No dubteu en fer una ullada a la nostra pàgina web per veure qui som i si teniu algun dubte podeu contactar-nos via mail!!!

Preinscripcions 2018-2019
Salut i cau!!

 

 

Com ja sabeu, el proper dia 1 d'octubre tindrà lloc el referèndum d'Autodeterminació del nostre país. Des de l'Agrupament escolta i guia Pare Claret de Girona, com a entitat implicada amb l'educació dels joves per a què siguin ciutadans crítics i compromesos i seguint els valors de la llei escolta que diu "som fidels al nostre país..." ens posicionem a favor del dret a decidir i donem tot el nostre suport al referèndum d'autodeterminació. Ens sentim part activa del nostre país i eduquem als infants i joves perquè siguin un motor de canvi en la societat. Nosaltres, animem a tothom a participar i a dir-hi la seva per poder decidir el nostre futur. I es per tot això i per tal de fer-ho possible que estem disposats a col·laborar amb altres entitats i institucions de forma activa per defensar el referèndum davant els atacs del govern de l'estat. El dia 1 d'octubre l'agrupament realitzarà un seguit d'activitats per tal que els nostres infants i joves prenguin consciència en el procés de la presa de decisions i que participin en la defensa activa d'aquest dret.